Platform over àlle vormen van
Mobiliteit in Nederland

- met advertentie mogelijkheden om gedetailleerd uw doelgroep te bereiken
- van driewieler tot rollator, voor jong en oud, over airwheel, traplift of drone
- betrokken met de Mobiliteitsalliantie en VVN - Veilig Verkeer Nederland
Submenu Colofon

Adverteren op MobiliteitCentraal.nl

Lancering van het platform
Het platform over alle vormen van mobiliteit in NL, MobiliteitCentraal.nl is zorgvuldig bedacht en opgezet. De lancering vond plaats in augustus 2017. De website trekt een breed publiek en dat is in de basis dezelfde  groep mensen die soms of regelmatig een weer- of regenradar bezoeken. Dat is dus iedereen die wel eens naar buiten gaat of wil gaan. Kortom iedereen die leeft en mobiel is. 

Van driewieler tot rollator...
Meer specifiek komen de bezoekers bij MobiliteitCentraal terecht wanneer zij via Google op zoek gaan naar informatie over mobiliteit. Mobiliteit is door het leven heen belangrijk en zéker het behoud van mobiliteit, onze slogan is dan ook: van driewieler tot rollator...
Iedere levensfase heeft zijn eigen wensen, mogelijkheden, vraagstukken en oplossingen, zoals voor moeders met kleine kinderen; die jeugd van tegenwoordig; geïnteresseerden in elektrische voertuigen; mensen met beperkingen; studenten; forenzen; recreanten. Voor al deze groepen bieden wij ruimte, tot en met de mensen die in-en-om-het-huis graag mobiel willen blijven. Volgens het CBS is in 2019 ruim 50% van de Nederlanders 50+.

Adverteren
Het bezoeken en het raadplegen van de informatie op MobiliteitCentraal.nl is kosteloos. Ook deelname aan de vele Forums en de Fotogalerij is  natuurlijk kosteloos.
En om de site kostendekkend te houden zijn adverteerders nodig. Wij contacten potentiële adverteerders, maar adverteerders mogen ook ons contacten: info @ mobiliteitcentraal.nl 

Ongewenst
Wat wij niet willen is ongewenste en/of opdringerige reclame. Het team van MobiliteitCentraal.nl ergert zich daar zelf ook aan en wil deze ergernis niet bij anderen opwekken. Wij plaatsen geen reclames die niet aansluiten bij het thema van dit platform of die voortkomen uit het volgen van het surfgedrag van mensen in het algemeen op internet wat niets met onze site te maken heeft.

Gewenst
Wel plaatsen wij graag gerichte advertenties van producten in de meest brede zin des woord die aansluiten bij het thema mobiliteit (van schoenen tot auto's en van reizen tot verzekeringen) en ook van diensten die mensen kunnen helpen in hun wens mobiel te zijn, of van nieuwe technieken, gadgets, vervoersconcepten.

Categorieën
Zoals u op de homepage kunt zien hebben we het totale mobiliteitsplaatje opgedeeld in 14 heldere categorieën waar u met uw advertentie inhoudelijk bij kunt aansluiten. Binnen deze categorieën zijn er meerdere mogelijkheden om op diverse pagina’s van het platform te adverteren, zoals bij de afdeling FAQ Info & Advies, bij de Forums en/of bij de Nuttige Links. Hierdoor kunt u zo dicht mogelijk bij uw eigen doelgroep uw product of dienst onder de aandacht brengen. Ook op de premium Homepage is ruimte voor adverteerders. 

Mogelijkheden / Formaten 
Ons platform wordt nog volop verder verfijnd met stijgende bezoekers aantallen tot gevolg. En dat fine-tunen doen we graag samen met u.
U vindt hier dan ook geen standaard protocol, opgaveformulier en tarievenlijst. Wij houden van een persoonlijke benadering zodat wij samen met u uw advertentieplaatsing zo goed mogelijk tot haar recht kunnen laten komen met heldere afspraken. Voor een eerste indruk hebben wij bij de Nuttige Links twee advertentie formaten afgebeeld:
400x175pixels en 675x75pixels. Maar bij MobiliteitCentraal zijn verder dezelfde mogelijkheden als op andere websites. Het is er of we bouwen het voor u. Tevens is de site dynamisch gebouwd voor de verschillende schermen: desktop/laptob; tablet; mobile. Voor het bespreken van uw wensen, de mogelijkheden en de scherpe tarieven kunt u contact opnemen met: info @ mobiliteitcentraal.nl

Goede zaken gewenst,
Het Team van MobiliteitCentraal.nl