U bent mobiel!

Dit is de 1e keer dat u bent ingelogd op MobiliteitCentraal.nl. Hartelijk welkom. U kunt nu deelnemen aan alle Forums en op de Foto-pagina’s reacties plaatsen, of foto’s uploaden.
Uitloggen gaat via het symbool achter uw Gebruikersnaam in de blauwe menubalk. Bij een volgend bezoek kunt via het snelmenu in de menubalk inloggen.

Aanmelden ik ben mobiel

In de Gebruikersvoorwaarden staan gedragsregels en veel tips. Lees deze nog eens door. Een paar highlights:

  • Maak gebruik van de zoekfunctie voordat u een nieuw onderwerp start, met name als u vragen heeft. Wellicht is er al gespreksstof op de forums aanwezig waarin u uw antwoord vindt.
  • Schrijf berichten en reacties in normaal, begrijpelijk Nederlands.
  • Plaats natuurlijk geen schokkende of beledigende berichten en foto’s, en geen teksten of beeldmateriaal waar auteursrechtelijke beperkingen op zitten.
  • Stoort u zich mateloos aan berichten of foto’s van anderen waarbij de gedragsregels worden overtreden, reageer dat dan niet af op de forums zelf, maar meld dit aan ons via feedback @ mobiliteitcentraal.nl.
  • Het is niet toegestaan om als Gebruiker reclame voor commerciële doeleinden te maken. Wilt u via MobiliteitCentraal.nl uw product of dienst onder de aandacht brengen, neem dan contact op met info @ mobiliteitcentraal.nl voor de mogelijkheden om te adverteren op onze site.